Nieuw project: MamaLoom.nl

Nieuw project: MamaLoom.nl

Website voor Starters werd benaderd door MamaLoom met de vraag of wij op zeer korte termijn een webshop voor een nieuw bedrijf konden opzetten. MamaLoom richt zich volledig op de verkoop van Loom bandjes en accessoires, een rage die op dit moment heel populair is. Om volop van deze rage te kunnen profiteren moest er dus heel snel een webshop komen waarin deze elastiekjes online verkocht kunnen worden.

Nu vinden wij een dergelijke uitdaging natuurlijk heel leuk en dus zijn wij direct aan de slag gegaan met het opzetten van deze webshop. We hebben daartoe WordPress en WooCommerce geïnstalleerd, zodat MamaLoom snel producten kon gaan toevoegen. Als thema hebben we gekozen voor het thema Virtue, een mooi thema dat vele mogelijkheden biedt om de webshop geheel naar eigen inzicht in te richten. Binnen 1 dag stond de basis webshop gereed met betaalmodules zoals iDeal en PayPal actief. MamaLoom draait inmiddels al volop met dagelijks bestellingen. Ook in de zoekmachines vertoont de webshop een stijgende lijn, dankzij de goede SEO-instellingen van de site heeft deze een snelle indexering. We kunnen dus wel zeggen dat MamaLoom.nl een succesvol project is van Website voor Starters.

Ook snel aan de slag met een webshop voor een rage? Website voor Starters helpt ook jou graag op weg! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Sluit Menu