Website voor starters is onderdeel van INNONET – internet en communicatie en gevestigd in Veenendaal. INNONET is opgericht in augustus 2000 en heeft in ruim 14 jaar veel ervaring opgedaan in het realiseren van websites en webshops.

Sinds enkele jaren zijn wij voor het realiseren van websites overgestapt van ons eigen CMS naar WordPress. WordPress is namelijk een heel gebruiksvriendelijk pakket met ontzettend veel mogelijkheden. Naast standaard WordPress sites maken wij ook regelmatig maatwerk, bijvoorbeeld door het aanpassen van bestaande plug-ins en het omzetten van unieke lay-outs in WordPress themes.

Wij vinden het leuk om ook met ondernemers mee te denken over de invulling van hun website, het bereiken van potentiële klanten en het verhogen van de conversie. Daarom hebben wij gekozen voor een aparte benadering van de startende ondernemers, waarbij wij onze ervaring met het maken van websites en online verkoop graag delen.

Zullen we eens kennis maken en vrijblijvend nadenken over de mogelijkheden voor uw nieuwe bedrijf? Wij drinken graag een kop koffie met u en weten zeker dat u na afloop met veel nieuwe ideeën en kennis aan de slag kunt!

Neem contact op met INNONET

Sluit Menu
×