Top 5 apps voor startende ondernemers

Top 5 apps voor startende ondernemers

Je smartphone heb je altijd in de buurt en biedt voor veel dingen handige oplossingen. Website voor starters selecteerde 5 apps die superhandig zijn voor elke startende ondernemer.

  1. SimplyStats Analytics, sinds wij deze app voor Google Analytics hebben ontdekt, gebruiken we eigenlijk vrijwel geen andere app meer. Elke dag even snel kijken naar bezoekersaantallen en nog een aantal statistieken is met SimplyStats heel makkelijk.
  2. Dropbox, opslag voor documenten die overal bereikbaar is, zelf heb ik de Dropbox app op mijn iPhone, iPad en als extra schijf in mijn laptop. Onderweg heb ik zo ook altijd toegang tot de documenten die in onze DropBox zijn opgeslagen. Het is bovendien handig om bestanden voor klanten op te slaan in DropBox en deze vervolgens met je klant te delen. Mail sturen met grote bestanden is daardoor niet nodig. Een DropBox account is ook handig om je WordPress back-ups automatisch in op te slaan.
  3. TurboScan, dankzij de app TurboScan is het makkelijk om even snel een document in te scannen en te mailen of op te slaan. De app heeft diverse opties om duidelijk leesbare scans te maken en werkt heel logisch en eenvoudig.
  4. WordPress, de websites die wij maken zijn allemaal gebaseerd op WordPress. Het is dan ook logisch dat we de WordPress app onmisbaar vinden. Via deze app kun je je blog overal waar je bent bijhouden. Zit je ergens te wachten en wil je snel een bericht publiceren? Met de WordPress app is dat heel makkelijk.
  5. Nozbe, we weten als geen ander hoeveel je moet regelen als startend ondernemer. Er zijn veel to-do apps te vinden in de AppStore, maar wij kiezen voor Nozbe. Nozbe is gratis voor 5 projecten, daarna moet je voor de app betalen.

We zijn natuurlijk ook benieuwd wat jouw favoriete app is en lezen je reactie dan ook graag terug op de site!

Geef een reactie

Sluit Menu
×