WordPress handboek voor ondernemers

WordPress handboek voor ondernemers

Aangezien alle websites die worden gerealiseerd door Website Voor Starters zijn gebaseerd op WordPress leek het mij een goed idee om een e-book te schrijven over WordPress, een soort handleiding voor WordPress eigenlijk. Echter vond ik na wat zoeken op internet het WordPress Handboek voor Ondernemers. Dit heeft mij doen besluiten niet zelf een e-book over WordPress te maken, maar dit boek van Bas van der Lans aan te raden. Voor het bedrag van 27 euro koop je namelijk een zeer goede en uitgebreide handleiding tot WordPress, inclusief video’s die alles nog eens verduidelijken.

Het handboek bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  • Waarom heb ik een Weblog nodig?
  • De basis: Wat is WordPress?
  • De eerste Content voor jouw eigen website creëren
  • WordPress (laten) Installeren op jouw Domeinnaam en Webhosting
  • WordPress Configureren (fundamenteel!)
  • Jouw Content Publiceren met WordPress
  • De Vormgeving van jouw Website of Weblog
  • Jouw WordPress Website uitbreiden met Plugins
  • BONUS: Hoe kan ik succesvoller worden door middel van mijn Weblog?

Na het lezen van de informatie kan ik niet anders dan dit boek van harte aanbevelen!

Sluit Menu
×